12+ club 12+ club
De 12+ club is voor iedereen die in de 1e, 2e of 3e klas van de middelbare school zit. We komen om de week op zondagavond van 6 uur tot 8 uur bij elkaar in het jeugdhonk van de Bastiaan. (Wel van te voren even thuis eten) We spelen gekke spellen, lezen en leren samen uit de Bijbel, koken, rennen ons rot, lachen, eten chips en we hebben goede gesprekken over onderwerpen die jij belangrijk vindt. We sluiten elke avond af door gezellig samen te chillen zolang je nog wilt, maar tot uiterlijk 9 uur. We hopen je binnenkort te zien! Je mag ook je vrienden of klasgenoten meenemen. Maar als je alleen komt, maken we het ook gezellig!

Als je vragen hebt, of je wilt je direct opgeven, bel of app Doreen: 06-53926705
Je kunt je dan ook opgeven voor de groepsapp, zodat je altijd op de hoogte blijft!

Groetjes,
Kevin, Gert, Daniël & Doreen

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.