‘A Ceremony of lessons and carols’ in de Dorpskerk

Christmas Carols in de Dorpskerk.
Op vrijdag 14 december 2012  wordt in de Dorpskerk een ‘Ceremony of lessons and carols’ uitgevoerd door de Andriescantorij uit Amerongen. Dit optreden begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur.

Zowel de gezongen als de gelezen teksten zijn voornamelijk in het Engels. U ontvangt een boekje met alle teksten plus de vertalingen. Voor deze bijzondere gelegenheid is als begeleiding een orkest toegevoegd en worden ook sommige carols begeleid door trompet en orgel. Tevens wordt de Andriescantorij voor deze avond ondersteund met enkele professionele stemmen. U wordt regelmatig uitgenodigd om bekende liederen mee te zingen.
De slotcoupletten zijn extra feestelijk door de prachtige descants – bovenstemmen die door de sopranen van de cantorij worden gezongen.
Voor een ieder die houdt van een Engelse sfeer en van prachtige liederen, wordt dit een avond om volop te genieten.
De toegangsprijs is € 7,-. De netto-opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.
‘Ceremony of lessons and carols’ wordt georganiseerd door de Stichting BOD in samenwerking met de Protestantse Gemeente te Olst
Vanwege de grote verwachte belangstelling voor de nog niet in Olst en omgeving bekende ‘Ceremony of lessons and carols’, wordt u aangeraden niet lang te wachten met reserveren.
Dit kan via email: of tel.: 06-55577612.

Zie ook op de affiche voor informatie.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 26-04-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-04-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 29-04-2019 om 10:00

datum en tijdstip 05-05-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.