zo 12 april 2020

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken

Locatie:
 Dorpskerk Olst
Tijdstip:
 10:00  - 11:00

Op paasmorgen worden de paaskaarsen aangestoken en vervolgens bij zonsopkomst de kerk binnen gedragen. Tussen 10.00-11.00 uur kan iedereen een kaars, die u ook zélf mag meebrengen, aansteken aan de nieuwe paaskaarsen. Uiteraard met in achtneming van 1,5 meter afstand. Organist Wim de Just zal dit uur gepaste muziek ten gehore brengen.

Mocht u niet in staat zijn zelf naar de kerk te komen om een kaars aan te steken, dan doen wij dat en brengen u de kaars thuis. (Onder voorbehoud van wijzigingen van de maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus).
Aanmelden bij Cees Vonk tel. 0570562147; mailadres: vonk112@hetnet.nl

Internetdienst Wijhe - Pinksteren
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020