ma 29 januari 2018

De Bastiaan, Kerkplein Olst
Tijdstip:
 19:45 uur

Heeft de natuurwetenschap aangetoond dat het achterhaald is om in God te geloven?
Kun je met een christelijke achtergrond wel aan natuurwetenschap doen? Vragen die menig scholier en volwassene wel herkent.
In twee avonden, die samen een korte cursus vormen, neemt professor Chris Kruse je mee in de wereld van de (natuur)wetenschap. Hij is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

Vragen die aan bod komen zijn: Wat heeft de wetenschap aan kennis opgeleverd over de kosmos, de materie en het leven op aarde? Wat is de status van deze kennis? Hoe verhoudt die zich tot wat de Bijbel daarover zegt?
Chris Kruse weet de informatie boeiend en toegankelijk te brengen voor een breed publiek vanaf ongeveer 14 jaar.

Belangstelling? Deze korte cursus wordt gehouden op maandag 22 en 29 januari a.s. van 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur in gebouw De Bastiaan, Kerkplein 3 in Olst ; op enkele minuten lopen vanaf de haltes van trein en bus.
De toegang is vrij en inloop is vanaf 19.30 uur. Wel graag vooraf aanmelden via het volgende e-mailadres:

datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00 uur

Koffie -inloop- maandagochtend
datum en tijdstip 24-02-2020 om 10:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 28-02-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-02-2020 om 13:30 uur

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020