zo 15 april 2018

Dorpskerk en Bastiaan Olst
Tijdstip:
 9.30 uur

Op 15 april om 9.30 uur wordt er door het Protestants Samenwerkingsverband Klein Salland een gezamenlijke kerkendag gehouden.
De PKN gemeenteleden uit Wijhe, Wesepe, Olst en Raalte komen dan bijeen in en rond de PKN kerk van Olst, de Bastiaan. Deze kerkendag wordt voor de
3e keer gehouden. De bedoeling van deze dag is om elkaar als Klein Sallandse gemeenteleden te ontmoeten en te waarderen.
Als kerken zullen ze op diverse terreinen samenwerking zoeken, om nieuwe vormen van kerkzijn toe te voegen aan de traditionele.

Ze starten de dag met een korte dienst, geleid door de predikanten van de PKN gemeenten uit Wesepe/Olst, Wijhe en Raalte.
Na de dienst is er een afwisselend programma met allerlei activiteiten voor jong en oud, zoals een wandeling, geocaching,
zingen bij de piano, culinair, de tuinen van het Vriendenerf.

Aanmeldformulier

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer