zo 15 april 2018

Dorpskerk en Bastiaan Olst
Tijdstip:
 9.30 uur

Op 15 april om 9.30 uur wordt er door het Protestants Samenwerkingsverband Klein Salland een gezamenlijke kerkendag gehouden.
De PKN gemeenteleden uit Wijhe, Wesepe, Olst en Raalte komen dan bijeen in en rond de PKN kerk van Olst, de Bastiaan. Deze kerkendag wordt voor de
3e keer gehouden. De bedoeling van deze dag is om elkaar als Klein Sallandse gemeenteleden te ontmoeten en te waarderen.
Als kerken zullen ze op diverse terreinen samenwerking zoeken, om nieuwe vormen van kerkzijn toe te voegen aan de traditionele.

Ze starten de dag met een korte dienst, geleid door de predikanten van de PKN gemeenten uit Wesepe/Olst, Wijhe en Raalte.
Na de dienst is er een afwisselend programma met allerlei activiteiten voor jong en oud, zoals een wandeling, geocaching,
zingen bij de piano, culinair, de tuinen van het Vriendenerf.

Aanmeldformulier

datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur