do 23 november 2017

De Bastiaan, Kerkplein Olst
Tijdstip:
 19.30 uur

'The life of Pi’ is een film die een Oscar kreeg vanwege de magnifieke visuele effecten… In zee op een reddingssloep leven met een tijger, een zebra, een hyena en een oerang oetang…. Dat gaat niet en toch wel… een film over survival en over normen en waarden, maar ook een film over de vraag: hoe onthoud ik het onmogelijke?

Internetdienst Wijhe - Pinksteren
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020