Verkoop BOD op de Boskamp

De entree van de verkoophal
Verkoop BOD op de Boskamp

In een voormalige kippenschuur aan de rand van de Boskanp kan men terecht voor allerhande gebruikte goederen.
Van meubelen tot speelgoed, van lampen tot kleding, maar ook kunt u snuffelen in een grote collectie boeken. Dit in een grote ruimtes.
Dit tijdelijke verkooppunt is mogelijk door de welwillende medewerking van de huidige eigenaar.
Deze verkoping wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Olster Dorpskerk en de opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk
De verkoop vindt elke zaterdag plaats van 10.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt de Rommelmarkt vinden aan de Dingshofweg nummer 1 op de Boskamp (juist na de molen zonder wieken). (routekaart)

datum en tijdstip 24-09-2017 om 10.00 uur

datum en tijdstip 25-09-2017 om 10:00

Openingsdienst nieuw seizoen De Rank met Ds. Damstra
datum en tijdstip 28-09-2017 om 14:30 uur

Winterwerkfolder 2016 - 2017

Link naar de winterwerkfolder 2016 - 2017 met activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Olst.
Waarbij ook opgenomen activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Wijhe en van de Lebuïnus Parochie

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag Boskamp 47
open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Voor het ophalen van goederen tel. 0570-563707

Foto's kerkendag Klein Salland 2016

Link naar de foto's van de tweede Kerkendag Klein Salland die op 23 april 2016 is gehouden in en rondom de kerk van Wesepe.