De Cantorij De Cantorij

Binnen PKN-Olst is al vele jaren een enthousiaste cantorij actief, die in de regel eens per maand medewerking aan de kerkdiensten verleent en daarnaast extra meewerkt aan bijzondere kerkdiensten tijdens de feestdagen.

Repetitieavond: iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Dorpskerk (Willibrordkerk) te Olst. De Cantorij verleent meestal eens per maand medewerking aan de erediensten en doet dit zowel "a capella", met begeleiding van het koororgel, het grote Van Oeckelenorgel of een piano. Rondom de kerkelijke feestdagen wordt er vaak aan extra diensten meegewerkt. De Cantorij ondersteunt de gemeentezang en leert de gemeente op een verantwoorde en passende wijze nieuwe liederen uit diverse bundels als Zingend Geloven, Tussentijds en liturgische onderdelen uit de "Proeve", een uitgebreide verzameling liturgische gezangen. Maar ook klassiek repertoire gaan we als cantorij niet uit de weg.
De Cantorij wordt geleid door Wim de Just.

De Cantorij heeft een eigen internetpagina waarop meer informatie is vermeld.
Hierop is onder andere aangegeven met welke diensten, zij hun medewerking verlenen.

De Cantorij nodigt graag nieuwe leden uit.

Website Cantorij
Website Wim de Just