De Cantorij De Cantorij

Binnen PKN-Olst is al vele jaren een enthousiaste cantorij actief, die in de regel eens per maand medewerking aan de kerkdiensten verleent en daarnaast extra meewerkt aan bijzondere kerkdiensten tijdens de feestdagen.

Repetitieavond: iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Dorpskerk (Willibrordkerk) te Olst. De Cantorij verleent meestal eens per maand medewerking aan de erediensten en doet dit zowel "a capella", met begeleiding van het koororgel, het grote Van Oeckelenorgel of een piano. Rondom de kerkelijke feestdagen wordt er vaak aan extra diensten meegewerkt. De Cantorij ondersteunt de gemeentezang en leert de gemeente op een verantwoorde en passende wijze nieuwe liederen uit diverse bundels als Zingend Geloven, Tussentijds en liturgische onderdelen uit de "Proeve", een uitgebreide verzameling liturgische gezangen. Maar ook klassiek repertoire gaan we als cantorij niet uit de weg.
De Cantorij wordt geleid door Wim de Just.

De Cantorij heeft een eigen internetpagina waarop meer informatie is vermeld.
Hierop is onder andere aangegeven met welke diensten, zij hun medewerking verlenen.

De Cantorij nodigt graag nieuwe leden uit.

De contactgegevens als mede de internetpagina van de Cantorij is te vinden op de pagina Adressen en Contactgegevens.

datum en tijdstip 24-09-2017 om 10.00 uur

datum en tijdstip 25-09-2017 om 10:00

Openingsdienst nieuw seizoen De Rank met Ds. Damstra
datum en tijdstip 28-09-2017 om 14:30 uur

Winterwerkfolder 2016 - 2017

Link naar de winterwerkfolder 2016 - 2017 met activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Olst.
Waarbij ook opgenomen activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Wijhe en van de Lebuïnus Parochie

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag Boskamp 47
open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Voor het ophalen van goederen tel. 0570-563707

Foto's kerkendag Klein Salland 2016

Link naar de foto's van de tweede Kerkendag Klein Salland die op 23 april 2016 is gehouden in en rondom de kerk van Wesepe.