Creatief collecteren in Coronatijd Creatief collecteren in Coronatijd
Collecteren is dé manier om tijdens onze kerkdiensten te delen wat ons gegeven is, en samen te werken aan een wereld van gerechtigheid en vrede.
Nu er, met ingang van 10 mei a.s., online diensten in de Dorpskerk worden gehouden willen wij als Kerk collectes gaan houden, juist in deze moeilijke tijd van onzekerheid in isolatie. U begrijpt dat dit nu niet op de gebruikelijke manier kan, maar wel digitaal!!

U kunt  daarom uw bijdragen in 1  keer voor de gehele maand overmaken op de onderstaande bankrekeningnummers.

Voor de maand mei worden onderstaande collectes gehouden:

De 1e collecte is, zoals gebruikelijk voor de diaconie, het sociale werk van de Kerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de diaconie:
NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst. Wilt u er dan even bij vermelden:  algemeen ?

De 2e collecte is bestemd voor het plaatselijk kerkenwerk.
Deze collecte kunt u overmaken op het rekeningnummer van de Protestantse Gemeente Olst: NL19 RABO 0373 7093 82 t.n.v. Protestantse Gemeente Olst.

De eindcollecte voor de gehele maand mei is bestemd voor het Rode Kruis. Meer informatie over deze collecte vindt u in de eerstvolgende Kerkwijzer.  U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer:  NL50 RABO 0146 2601 20 t.n.v. Diaconie Olst met vermelding van Rode Kruis -actie corona-.

Voor alle 3 collectes geldt dat u eventueel gebruik kunt maken van uw collectemunten.  Deze kunt u in een envelop bij één van de ouderlingen of diakenen in de brievenbus doen. Op de envelop dan graag vermelden waarvoor de munten zijn bestemd.

Internetdienst Wijhe - Pinksteren
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020