Dag van de Dialoog

Omgangsvormen centraal op Dag van de Dialoog

De Dag van de Dialoog wordt ook dit jaar weer gehouden in de gemeente Olst-Wijhe.
Op donderdag 7 november ben u van harte welkom in De Bastiaan in Olst om te kijken, te horen en te praten over hoe we met elkaar omgaan en/of om zouden moeten gaan.

De Dag van de Dialoog is ontstaan in Rotterdam na de moord op Pim Fortuyn.  Mensen van verschillende afkomst gingen met elkaar in gesprek en er kwam meer begrip voor elkaar.
Ook in de gemeente Olst-Wijhe is zo’n bijeenkomst de afgelopen drie jaar met succes gehouden, telkens met een
ander thema. Mensen van verschillende religie en van jong tot oud kunnen er open spreken. Onder leiding van een gespreksleider worden persoonlijke, soms emotionele en ontroerende verhalen verteld en gedeeld.

Dit jaar is het thema: omgangsvormen. We hebben de toneelvereniging Herman Heijermans bereid gevonden om mee te werken. Er worden dan verschillende situaties uitgebeeld. Daarna wordt in groepen een dialoog daarover aangegaan.
De avond begint rond 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd die bestaat uit soep en vele hapjes uit vele verschillende landen.

Voor opgave kunt u zich aanmelden bij;
Cees Vonk (0570-562147, ),
Else Fleuke (0570-530103, )
Annelien Bijsterbosch (0570-522917, ).

Zondagsdienst met Viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10:00 uur