wo 5 november 2014

De laatste eer: “Wat wil ik bij mijn begrafenis”

Locatie:
 Het Klankbord; Stationsstraat 7a in Wijhe (achter de St. Jozefschool)
Tijdstip:
 20.00 uur

Hoewel alle mensen weten dat ze een keer zullen overlijden, praten velen daar liever niet over. Maar als iemand overlijdt moet vaak op stel en sprong van alles bedacht worden: Wat moet er op de kaart? Kiezen we voor een uitvaartplechtigheid in de kerk of niet; en wat moet er dan allemaal gebeuren? Wie zegt er wat, welke liederen moeten klinken ? ‘Had vader een lievelingslied?’ Kun je ook nog wat doen? Wat mag je zelf doen, wat moet je overlaten aan de uitvaartondernemer? In de drie avonden zijn bovenstaande vragen aanleiding tot gesprek.
- 1e avond staat centraal: wat maakt een uitvaart in jouw ogen goed?
- 2e avond: waarom een kerkelijke uitvaart of niet? En wat betekent het allemaal?
- 3e avond staat in het teken van informatie o.a. door een uitvaartleid(st)er.

Bij nadrukkelijke wens van aanwezigen kan ook een bezoek aan Crematorium Steenbrugge georganiseerd worden (wat en hoe gebeurt daar?).

Begeleiding: Pastor L. Geurts

Opgave graag voor 14 oktober via of via Mariënburghstr 2 7415 BP Deventer

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur