Financiële bijdragen stichting BOD verwarming en orgel Dorpskerk Financiële bijdragen stichting BOD verwarming en orgel Dorpskerk

Van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk (BOD) is een financiële bijdrage van € 25.000,00 ontvangen voor de nieuwe verwarming van de Dorpskerk en een bedrag van € 15.000,00 voor het onderhoudsfonds van het monumentale Van Oeckelen-orgel van de Dorpskerk.
Wij danken het bestuur van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk hartelijk voor de financiële bijdragen voor de nieuwe verwarming en het orgelfonds. De bijdrage van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk in de kosten voor de nieuwe verwarmingsinstallatie van de Dorpskerk en de gift voor het orgelfonds van het Van Oeckelen-orgel worden hogelijk gewaardeerd.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Rob Bakker.

datum en tijdstip 20-11-2017 om 10:00

De film 'The life of Pi'
datum en tijdstip 23-11-2017 om 19.30 uur

Gedachtenisdienst
datum en tijdstip 26-11-2017 om 10:00 uur

Vorming- en Toerusting 2017-2018

Link naar de folder met activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Olst.

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag Boskamp 47
open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Voor het ophalen van goederen tel. 0570-563707

Foto's kerkendag Klein Salland 2016

Link naar de foto's van de tweede Kerkendag Klein Salland die op 23 april 2016 is gehouden in en rondom de kerk van Wesepe.