Startzondag 17 september met oecumenische viering en activiteiten

Op zondag 17 september houden we in de kerk van Boskamp onze jaarlijks terugkerende oecumenische startzondag. ‘Een open huis’ is het (landelijke) thema. De voorgangers zijn pastor Leo Geurts en ds. Henk Jan Damstra.
In deze startdienst speelt Anja Groot Koerkamp harp, Karin Westelaken dwarsfluit, en Cheryl Boksebeld begeleidt onze samenzang. Het is goed om in oecumenisch verband samen een nieuw seizoen te beginnen.

Na de viering is er natuurlijk eerst koffie en thee en daarna zijn er enkele bijzondere activiteiten met voor elk wat wils. Voor de wandelaars zal er een inspiratiewandeling worden gehouden rondom Boskamp, de sportievelingen kunnen meedoen met klootschieten en voor de mensen die graag rustig willen zitten is er een mooie film in de Hoeksteen.
De kinderen kunnen knutselen of spelletjes doen op het schoolplein.
We sluiten de ochtend af met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Iedereen is van harte welkom!

datum en tijdstip 24-09-2017 om 10.00 uur

datum en tijdstip 25-09-2017 om 10:00

Openingsdienst nieuw seizoen De Rank met Ds. Damstra
datum en tijdstip 28-09-2017 om 14:30 uur

Winterwerkfolder 2016 - 2017

Link naar de winterwerkfolder 2016 - 2017 met activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Olst.
Waarbij ook opgenomen activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Wijhe en van de Lebuïnus Parochie

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag Boskamp 47
open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Voor het ophalen van goederen tel. 0570-563707

Foto's kerkendag Klein Salland 2016

Link naar de foto's van de tweede Kerkendag Klein Salland die op 23 april 2016 is gehouden in en rondom de kerk van Wesepe.