Uitnodiging gemeenteavond dinsdag 29 mei 2018

Op dinsdag 29 mei is er een gemeenteavond gepland, aanvang 19.30 uur in De Bastiaan aan het Kerkplein te Olst. Tijdens deze avond willen we graag met u in gesprek over het bepalen van onze koers als kerk. Dit gaan we doen in groepjes en aan de hand van verschillende vragen. Als kerkenraad hebben we soortgelijke gesprekken gevoerd en dit heeft geleid tot een korte uitgeschreven visie die we met u willen delen, maar ook aanvullen en verrijken aan de hand van wat u belangrijk vindt in het zijn van kerk met elkaar.

Daarnaast willen we u als gemeente horen over de verlenging van de detachering van Ds. Damstra. Als kerkenraad hebben we de intentie om de detachering van Ds. Damstra te verlengen. De classis heeft inmiddels aangegeven een verlenging te zullen goedkeuren. Dit met het voorbehoud dat u als gemeente zich tijdens de gemeenteavond nog mag uitspreken over de verlenging.

Daarnaast zal er tijdens de gemeenteavond gelegenheid zijn tot het stellen van algemene vragen.

Hopelijk tot ziens op 29 mei!

Evelien Schrijver-Steenbruggen, scriba

datum en tijdstip 17-12-2018 om 10:00