Nalaten dichtbij huis, dichtbij uw hart

Als kerkgemeenschap beleven we samen het geloof dat ons van generatie op generatie is overgedragen. Dat geloof mogen wij op onze beurt weer doorgeven aan volgende generaties. Dat kan onder meer door de kerk als begunstigde op te nemen in uw testament.
In een testament kunt u vastleggen dat u naast kinderen, familie of vrienden ook de kerk laat delen in wat u zelf mocht ontvangen. Met uw nalatenschap draagt u bij aan een kerk die ook in de toekomst een levendige gemeenschap vormt die diaconaal en missionair aanwezig is
in de directe omgeving en in de wereld. Wat u nalaat krijgt zo een bestemming dichtbij huis en dichtbij uw hart. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om na te laten aan onze kerk, neem dan contact op met Rita Frijns via of 0570-565125.

Bidstond in het kader van de Week van het Gebed
datum en tijdstip 24-01-2018 om 19:00 uur

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 26-01-2018 om 10.00 uur

Klein-Sallandse zondagsdienst
datum en tijdstip 28-01-2018 om 10:00 uur

Vorming- en Toerusting 2017-2018

Link naar de folder met activiteiten en cursussen van de Protestantse Gemeente te Olst.

Rommelmarkt B.O.D.
Elke zaterdag Boskamp 47
open van 10 tot 16 uur
Opbrengsten t.b.v. Stichting Behoud Olster Dorpskerk
Voor het ophalen van goederen tel. 0570-563707

Foto's kerkendag Klein Salland 2016

Link naar de foto's van de tweede Kerkendag Klein Salland die op 23 april 2016 is gehouden in en rondom de kerk van Wesepe.