Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Gespreksgroep 'jongere mensen'
Gespreksgroep voor 'jongere mensen' 18-plus

Deze gespreksgroep komt één keer in de maand bij elkaar, momenteel op de eerste maandagavond van de maand. Eén of twee deelnemers bereiden de avond voor en kiezen een thema dat bij hen past. De ene keer bespreken we een onderwerp dat met geloof te maken heeft, een andere keer komt een maatschappelijk of een persoonlijk thema aan de orde.
Aanmelding voor deze gespreksgroep is momenteel niet mogelijk, maar bij voldoende belangstelling zal een tweede groep gestart worden.
Wie interesse heeft, kan zich melden bij ds. Henk Jan Damstra.

Online oecumenische dienst
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 10-06-2020 om 19:00