Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

Aan het kerkplein in Olst staan de Dorpskerk en het verenigingsgebouw De Bastiaan.
Welkom bij de Protestantse Gemeente te Olst

De Protestantse Gemeente te Olst is een gastvrije gemeente die met een open oog en oor in de wereld wil staan. Wij vinden het belangrijk om een hechte, open en gastvrije gemeente te zijn. Daarom organiseren we naast de zondagse erediensten allerlei activiteiten die zorgen voor groei in het geloof, samenbinden en gemeenteopbouw. Een gemeente waar kinderen welkom zijn bij doop en avondmaal.

Op de site vindt u informatie over kerkdiensten, jeugdwerk, algemene en speciale activiteiten, voor jong en oud. Ook de geschiedenis van de Dorpskerk en het Van Oeckelenorgel komen aan bod.

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer