In de maanden juni, juli en augustus is de Dorpskerk op vrijdag- en zaterdagmiddagen van 13.30-16.30 uur geopend voor bezichtiging.
In de Advents- en de Veertigdagentijd is de Dorpskerk op vrijdagmiddag geopend voor bezichtiging.

Daarnaast ook op bijzondere dagen, zoals de landelijke Open Monumentendag en tijdens jaarlijkse Jaarmarkt in Olst.
Tijdens deze open dagen wordt het van Oeckelenorgel bespeeld. Dit maakt dat het bezoeken van de kerk als een moment van rust ervaren wordt.

In de zomermaanden zijn er vaak tentoonstellingen in de kerk.
Een team van vrijwilligers heet u van harte welkom.

Internetdienst Wijhe - Pinksteren
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020