Advent-project 2014 van de kindernevendienst Advent-project 2014 van de kindernevendienst
Op de zondagen van advent horen we verhalen over 'verderkijkers', mensen die steeds verder kijken dan anderen. De volgende verderkijkers komen in deze periode in beeld: de deurwachter, Johannes de Doper, Jesaja, Maria, de herders en de wijzen.
Op de beamer zien we wekelijks de projectverbeelding van de verderkijker die centraal staat.

Voor de kleinste kinderen is een kleurboekje waarin ze zelf de verbeelding kunnen inkleuren. Ook is er tekst waarin de verhalen uit deze periode nagelezen kunnen worden. Zo kunnen de kinderen het verhaal zelf nog eens nalezen!

In de dienst  zal iedere zondag het projectlied gezongen worden: ‘Kijk eens in de verte’, op de melodie van ‘kijk eens om je heen’.

Namens de kerstcommissie van de nevendienst,
Doreen, Inelies, Yvonne

Hieronder enkele werkstukken waarmee de kinderen mee bezig zijn.

Internetdienst Wijhe - Pinksteren
datum en tijdstip 31-05-2020 om 9:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 03-06-2020 om 19:00

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020