Inspiratiedag, Léven, tot het einde!

Op zaterdag 13 oktober wordt in Deventer een inspiratiedag over palliatieve zorg georganiseerd. Deze dag vindt plaats op de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg en is getiteld: Léven, tot het einde!

Het programma bestaat uit twee onderdelen:
• een gratis te bezoeken brede informatie- en belevingsmarkt.
• een royaal workshopaanbod waarvoor een toegangsprijs van € 50,- geldt en waarvoor men zich digitaal moet inschrijven.

Vanaf 9.30 uur is er een muzikale ontvangst door het Brassokoor uit Deventer en staan koffie en thee klaar in Hogeschool Saxion, Handelskade 75 te Deventer. Om 10.00 uur verzorgen Matthijs van Nieuwkerk en Hilde de Vocht de opening van de dag. U bent tot 13.30 uur van harte welkom om zich te laten informeren, te verbazen, te delen en te inspireren. Alle bezoekers krijgen gratis het magazine Pal voor u, een informatief tijdschrift over leven in de laatste fase. Voor deelname aan de workshops kan tot 5 oktober ingeschreven worden via onderstaande website. Als er plaatsen over zijn kunnen er op de dag zelf, tegen gereduceerd tarief, losse workshops worden geboekt.

Meer informatie vindt u op de website www.pnsalland.nl

De inspiratiedag is een initiatief van de netwerken palliatieve zorg in Salland, Zutphen, Oost- en West Achterhoek, wordt ondersteund door de redactie van het magazine ‘Pal voor u’ en is geadopteerd de stuurgroep IDPZ, die gevormd wordt door de landelijke organisaties Agora, Palliactief, Fibula en VPTZ.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020