Kerstbakjesverkoop in De Bastiaan

Op zaterdag 15 december vindt er weer een kerstbakjesactie plaats in De Bastiaan.
Op deze dag zijn er weer vele kerstbakjes, gemaakt door de gemeenteleden, te koop.

Tevens is het een dag voor ontmoeting en een gezellig praatje. Dit kan met gratis koffie, thee en limonade, waarbij tegen betaling diverse lekkernijen verkrijgbaar zijn.
Naast kerstbakjes zijn er ook lekkernijen, potten chutney en zoetzuur, en een aantal schilderijen en aquarellen te koop. Deze laatste tegen lage prijzen.

Hieronder zijn er enkele exemplaren te zien. Wilt u vooraf de gehele collectie zien, dan kunt u contact opnemen met Cees Vonk, tel. 0570-562147, e-mail;

datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur