Zondagmiddag... Wat te doen alleen?

Hebt u ook de ervaring dat met name in de wintertijd de zondagmiddag zo lang  kan duren?

Veel alleenstaanden/alleengaanden ervaren dat. Je gaat niet zo gemakkelijk bij mensen op bezoek, omdat die vaak al wat anders hebben. Familie, kinderen etc.

Om die middag wat te doorbreken wordt er elke tweede zondag van de maand een gezellige middag georganiseerd. U bent hiervoor van harte uitgenodigd in de Bastiaan aan het Kerkplein in Olst. Er kan gepraat worden, een spelletje doen, sjoelen, maar vooral gezelligheid brengen. Het is bedoeld voor alle mensen uit ons dorp die belangstelling hebben.
U hoeft zich niet op te geven, kom gewoon eens kijken tussen 14.00 en 17.00 uur. Om de kosten in de hand te houden vragen we wel een bijdrage van €3,- voor koffie/thee of iets anders.

De eerst volgende Zondagmiddag is op zondagmiddag 9 juni as.

Voor meer informatie;
mevr. J. Dijkstra, tel: 0570-561376
fam. Verkamman, tel: 0570-561651

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020