Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

Gespreksgroep voor 40- en 60-plussers
Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

In oktober gaan een tweetal gespreksgroepen starten. Respectievelijk een gespreksgroep voor 40-plussers en voor 60-plussers. De gespreksgroepen zullen worden geleidt door ds. Henk Jan Damstra.

Gesprekgroep 40-plus
Wie hier belangstelling voor heeft, kan men zich aanmelden. Vermeld ook graag even welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is, dan kan ds. Damstra daar bij het maken van een planning rekening mee houden.  Het aantal bijeenkomsten zal ongeveer één keer per maand plaatsvinden.

Gesprekgroep 60-plus
De gesprekgroep voor mensen van 60 jaar en ouder gaat ook weer verder, naast alle andere activiteiten die er te doen zijn. Vermeld hier ook graag welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is. In het vorige seizoen kwam men steeds op een ochtend bij elkaar. Dat zal in het nieuwe seizoen waarschijnlijk weer het handigste zijn.

Aanmelden voor één van deze gespreksgroepen kan bij ds. Henk Jan Damstra. Dit op het emailadres

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer