Dag van de Dialoog

Omgangsvormen centraal op Dag van de Dialoog

De Dag van de Dialoog wordt ook dit jaar weer gehouden in de gemeente Olst-Wijhe.
Op donderdag 7 november ben u van harte welkom in De Bastiaan in Olst om te kijken, te horen en te praten over hoe we met elkaar omgaan en/of om zouden moeten gaan.

De Dag van de Dialoog is ontstaan in Rotterdam na de moord op Pim Fortuyn.  Mensen van verschillende afkomst gingen met elkaar in gesprek en er kwam meer begrip voor elkaar.
Ook in de gemeente Olst-Wijhe is zo’n bijeenkomst de afgelopen drie jaar met succes gehouden, telkens met een
ander thema. Mensen van verschillende religie en van jong tot oud kunnen er open spreken. Onder leiding van een gespreksleider worden persoonlijke, soms emotionele en ontroerende verhalen verteld en gedeeld.

Dit jaar is het thema: omgangsvormen. We hebben de toneelvereniging Herman Heijermans bereid gevonden om mee te werken. Er worden dan verschillende situaties uitgebeeld. Daarna wordt in groepen een dialoog daarover aangegaan.
De avond begint rond 18.00 uur met een gezamenlijke maaltijd die bestaat uit soep en vele hapjes uit vele verschillende landen.

Voor opgave kunt u zich aanmelden bij;
Cees Vonk (0570-562147, ),
Else Fleuke (0570-530103, )
Annelien Bijsterbosch (0570-522917, ).

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer