Dorpskerk tijdens de jaarmarkt Dorpskerk tijdens de jaarmarkt
24-9-2014

Afgelopen zaterdag 20 september was er in Olst de jaarlijkse Jaarmarkt. Tijdens deze dag is traditioneel de Dorpskerk dan ook geopend voor bezichtiging. Ruim 170 bezoekers hebben de moeite genomen om de kerk te bezichtigen.
Daarbij konden de bezoekers de expositie ‘Bijbelverhalen in licht en kleur’ bewonderen, zelfgemaakte jam kopen en luisteren naar het orgelspel. Het orgel werd gewoontetrouw weer bespeeld op deze dag.
Van dit alles hieronder een aantal foto’s.

Publieke belangstelling in de Dorpskerk.

Gerrit Koldewijn en ds. Jaap Wiegers (hier op foto) waren de gidsen deze dag.

Eén van de kunstwerken op de expositie…

…dit in driedimensionaal aanzicht.

Gerda en Cees Vonk verkochten ten behoeve de Dorpskerk door de gemeenteleden eigengemaakte jam.

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer