Ds. Jaap Wiegers neemt afscheid als predikant

Ds. Wiegers
Ds. Jaap Wiegers neemt afscheid als predikant

Deze maand neemt ds. Jaap Wiegers na 12½ jaar verbonden zijn aan onze gemeente afscheid als predikant.
Daarom is er een commissie bezig met het organiseren van een afscheidsavond en een afscheidsdienst.

Afscheidsavond
Deze zal op woensdagavond 19 december plaatsvinden in De Bastiaan. U bent dan in de gelegenheid om afscheid te nemen van ds. Jaap Wiegers als predikant.
Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om ds. Wiegers de hand te drukken.
Rond 20.30 uur ontvangt hij namens onze gemeente een cadeau; een herinnering aan de periode dat hij als predikant verbonden was aan de kerk van Olst.
Deze avond eindigt om 22.00 uur.

Afscheidsdienst
Op zondag 23 december wordt om 10.00 uur in de Dorpskerk, de afscheidsdienst gehouden.
Na de dienst staan koffie, thee en limonade klaar in de Bastiaan, waar u van harte welkom bent.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020