Een verrassende gift voor de Dorpskerk in Olst

Van kunstenares mevrouw Marja Harmeijer kregen wij plm. 45 kunstwerken aangeboden. De opbrengst van de kunstactie is voor het onderhoudsfonds van De Bastiaan, het verenigingsgebouw van de protestantse gemeente Olst.
Er zijn er al een paar verkocht. U kunt telefonisch (0570562147 bieden of via de mail Bieder en kerk komen er samen soepel uit.
Kleuren kunnen wat afwijken, omdat ze niet onder optimale omstandigheden zijn gefotografeerd.
Komen kijken voorkomt teleurstelling. De eerste belangstellenden hebben de ruimste keuze….

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.