Gemeenteavond op woensdag 20 november

. Dode Zeerol
Gemeenteavond op woensdag 20 november

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor deze gemeenteavond. Een groot deel van de avond zal gewijd zijn aan de Dode Zeerollen. In het Drents Museum in Assen vindt van 09-07-2013 tot en met 05-01-2014 een unieke tentoonstelling hierover plaats.

De teksten op deze wereldberoemde rollen geven ons onschatbare informatie over de geschiedenis en de cultuur uit de tijd van Jezus. De tentoonstelling laat in totaal 16 manuscripten zien en ruim 400 bijzondere objecten uit het oude Judea, Masada, En Gedi, Gamla, Jeruzalem en de grotten van Qumran.
Op deze avond zal hierover een DVD worden getoond en u krijgt verdere informatie.

Uiteraard wordt u deze avond ook geïnformeerd over actuele zaken en is er gelegenheid om uw vragen te stellen over wat u bezig houdt op kerkelijk gebied en om uw opmerkingen mee te geven aan de kerkenraad.

Voorafgaande aan de gemeenteavond worden vragen beantwoord over de jaarrekening 2012 en de begroting 2014. In de volgende Kerkwijzer vindt u hierover meer informatie.
U bent allen van harte welkom!

Corrie Jacobs
Scriba

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur