Gemeenteavond op dinsdag 23 april

Hans Bouma
Gemeenteavond op dinsdag 23 april

In het voorjaar houden we een bijzondere gemeenteavond.
Deze keer geen saaie cijfers of bezorgde gesprekken over onze krappe financiën, maar een avond vol muziek en poëzie. We rekenen daarom op een grote opkomst en roepen met name de gemeenteleden op die onze gemeenteavonden al lang niet meer bezocht hebben.

Dit wordt gegarandeerd een mooie avond. Noteer deze avond daarom alvast in uw agenda.

Voor jou is mijn droom (dichter bij muziek)

Hans Bouma, poëzie

Wim de Just, orgel

Stelt u zich voor: Een organist zorgt improviserenderwijs voor een muzikale stroom waarop een dichter zijn verzen als papieren bootjes neerlegt. Bootjes op weg naar de diepzee van een mensenziel.

U kunt het meemaken op de gemeenteavond, dinsdag 23 april a.s. in De Bastiaan. Samen met de organist Wim de Just presenteert dichter-dominee Hans Bouma dan het programma Voor jou is mijn droom, een speciale aflevering van Dichter bij muziek.
De eerste drie collages (of poëtisch-muzikale verhalen) gaan over de Bijbelse sleutelwoorden geloof, hoop en liefde. De titel van de laatste collage is Leven als de bomen. Hierna gaat Hans Bouma graag in gesprek met u over de betekenis van poëzie en muziek in het algemeen en voor de liturgie in het bijzonder.
Er is ook een boekentafel met uitgaven van Hans Bouma. De auteur is bereid boeken en bundels te signeren.

Tot dinsdag 23 april in de Bastiaan. Aanvang 20.15 uur, zaal open en koffie/thee vanaf 20.00 uur.

De voorbereidingscommissie,
Kienie Ebbers
Jan Noltes
Peter Olivier

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 29-03-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 29-03-2019 om 13.30 uur

Vierde oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 29-03-2019 om 19:30 uur

datum en tijdstip 31-03-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.