Gemeentemaaltijd

Samen aan tafel

Op de derde donderdag van de maanden september tot en met mei, een gezellige en smakelijke maaltijd voor gezinnen, paren en alleen-gaanden. Ontmoeting in een ontspannen en informele sfeer. Prima maaltijden verzorgd door een enthousiast team van vrijwilligers. Voor de maaltijd wordt € 6,-- gevraagd. Op de 3e donderdag van de maand kan er gegeten worden. Het is altijd lekker en gezellig. U zou het echt eens moeten proberen!! Wel opgeven!! In de maanden september t/m mei.
Wij nodigen u van harte uit om eens mee te doen.

U kunt zich opgeven bij;
  • Bedien Vrielink, tel. 0570-561864
  • Loek v.d. Graft, tel. 0570-562119
  • Alie Bijmold, tel. 0570-562623.

kijk op de Agendapagina wanneer de volgende Gemeentemaaltijd is.

Gemeentemaaltijd donderdag 16 maart 2017

Op de 3e donderdag in maart ( 16e ) stond er een heerlijke maaltijd op tafel. Geheel in het teken van het project Sterke vrouwen opleiden op Papua. Rijst, 3 soorten vlees, salade en fruitsla toe. En zoals altijd bij de gemeentemaaltijd een kop koffie of thee tot besluit. De verrassing voor  Kienie Ebbers (voorzitter van de ZWO) was groot toen Alie Bijmold ( mede-kookster van de dag) namens de kooksters € 200,-- aanbood voor het project. Bijzonder dat er gespaard kan worden.

Hieronder een aantal foto's van de gemeentemaaltijd op donderdag 16 maart 2017.

Hieronder een aantal foto's van de gemeentemaaltijd op donderdag 20 december 2012.

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.