Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

Gespreksgroep voor 40- en 60-plussers
Start van gespreksgroepen voor 40- en 60-plussers

In oktober gaan een tweetal gespreksgroepen starten. Respectievelijk een gespreksgroep voor 40-plussers en voor 60-plussers. De gespreksgroepen zullen worden geleidt door ds. Henk Jan Damstra.

Gesprekgroep 40-plus
Wie hier belangstelling voor heeft, kan men zich aanmelden. Vermeld ook graag even welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is, dan kan ds. Damstra daar bij het maken van een planning rekening mee houden.  Het aantal bijeenkomsten zal ongeveer één keer per maand plaatsvinden.

Gesprekgroep 60-plus
De gesprekgroep voor mensen van 60 jaar en ouder gaat ook weer verder, naast alle andere activiteiten die er te doen zijn. Vermeld hier ook graag welke dagen men in de week wel of niet beschikbaar is. In het vorige seizoen kwam men steeds op een ochtend bij elkaar. Dat zal in het nieuwe seizoen waarschijnlijk weer het handigste zijn.

Aanmelden voor één van deze gespreksgroepen kan bij ds. Henk Jan Damstra. Dit op het emailadres

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.