ANBI Protestantse Gemeente te Olst ANBI Protestantse Gemeente te Olst
Sinds 1 januari 2008 zijn giften gedaan aan goede-doelen instellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Vanaf 1 januari 2016 zijn kerkgenootschappen met een zogenaamde ANBI-groepsbeschikking verplicht jaarlijks diverse gegevens via internet openbaar te maken.
Via onderstaande links kunt u de ANBI-gegevens van onze gemeente en diaconie vinden.
Uw bijdragen en giften aan de Protestantse gemeente te Olst zijn hiermee aftrekbare giften voor de belastingdienst.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 15-07-2020 om 19:00

datum en tijdstip 17-07-2020 om 13:30 uur