wo 26 november 2014

Rooms Katholieke kerk in Wijhe
Tijdstip:
 19.00 uur  - 19.30 uur

De belangstelling voor christelijke meditatie is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Er zijn steeds meer mensen die hier belangstelling voor tonen. Mediteren is een oefening in openheid voor wat zich aan je voordoet en wat in je omgaat. Er zijn verschillende vormen van mediteren.

Een daarvan is het zoeken naar de stilte in de vieringen in de sfeer van Taizé. Door een bepaalde opzet van luisteren naar lezingen en het herhalen van liederen groei je toe naar stilte en meditatie.

In samenwerking met de Rooms Katholieke parochie worden er 3 vieringen in de sfeer van Taizé georganiseerd.

Begeleiding: Verschillende leden van kerk en parochie onder leiding van Thom Letteboer en Martje Veenstra-Oving

datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur