wo 26 november 2014

Rooms Katholieke kerk in Wijhe
Tijdstip:
 19.00 uur  - 19.30 uur

De belangstelling voor christelijke meditatie is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Er zijn steeds meer mensen die hier belangstelling voor tonen. Mediteren is een oefening in openheid voor wat zich aan je voordoet en wat in je omgaat. Er zijn verschillende vormen van mediteren.

Een daarvan is het zoeken naar de stilte in de vieringen in de sfeer van Taizé. Door een bepaalde opzet van luisteren naar lezingen en het herhalen van liederen groei je toe naar stilte en meditatie.

In samenwerking met de Rooms Katholieke parochie worden er 3 vieringen in de sfeer van Taizé georganiseerd.

Begeleiding: Verschillende leden van kerk en parochie onder leiding van Thom Letteboer en Martje Veenstra-Oving

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 01-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 03-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020