za 10 november 2018

De Bastiaan, Kerkplein Olst
Tijdstip:
 16:00 uur  - 20.00 uur

Op zaterdag 10 november bent u van harte welkom om gezellig samen te smullen van een heerlijk Italiaans menu in De Bastiaan aan het Kerkplein in Olst.
De keuken is open tussen 16:00 en 20:00 uur.
De kosten zijn € 5 voor een hoofdgerecht of € 10 voor een driegangen menu, maar u kunt ook per gerecht bestellen.
Als u alleen komt, geen probleem, schuif gewoon gezellig aan bij elkaar, aan een lange tafel.

De basis van de Italiaanse avond is: gezellig samen zijn en daarbij keuzes uit verschillende heerlijke Italiaanse gerechten.
Van de verkoop van ieder gerecht gaat € 1 naar Stichting Bij de Buuren in Olst. Deze stichting zet zich in voor iedereen in de gemeente Olst-Wijhe die door wat voor oorzaak dan ook tot de minima behoort.
De overige opbrengst is bestemd voor het onderhoudsfonds van de kerkelijke gebouwen van de Protestantse Gemeente in Olst.

Parkeerruimte is er genoeg en het station is dichtbij!

U kunt uw eten ook komen afhalen.

We zien u graag aanschuiven op zaterdag 10 november!

Informatie Eline Kuiper 06 455 04 393

Link naar de poster

datum en tijdstip 19-07-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. J. van der Steeg