Dorpskerk tijdens de jaarmarkt Dorpskerk tijdens de jaarmarkt
24-9-2014

Afgelopen zaterdag 20 september was er in Olst de jaarlijkse Jaarmarkt. Tijdens deze dag is traditioneel de Dorpskerk dan ook geopend voor bezichtiging. Ruim 170 bezoekers hebben de moeite genomen om de kerk te bezichtigen.
Daarbij konden de bezoekers de expositie ‘Bijbelverhalen in licht en kleur’ bewonderen, zelfgemaakte jam kopen en luisteren naar het orgelspel. Het orgel werd gewoontetrouw weer bespeeld op deze dag.
Van dit alles hieronder een aantal foto’s.

Publieke belangstelling in de Dorpskerk.

Gerrit Koldewijn en ds. Jaap Wiegers (hier op foto) waren de gidsen deze dag.

Eén van de kunstwerken op de expositie…

…dit in driedimensionaal aanzicht.

Gerda en Cees Vonk verkochten ten behoeve de Dorpskerk door de gemeenteleden eigengemaakte jam.

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.