Jam en Chutneymarkt groot succes !

Vele potten jam en chutney.
Jam en Chutneymarkt groot succes !

Er heerste op zaterdag 8 september een gezellige drukte op het Kerkplein in Olst.
De mensen hadden een ruime keuze op de jaarlijkse jam- en chutneymarkt.

Dat kwam door de grote hoeveelheid potten jam, chutney, appelmoes en zoet-zuur.
Zo’n 35 enthousiaste kerkleden brachten ruim 900 potten op de kraam. Het aantal varieerde van 3 tot over de 100 potten per persoon. Met elke hoeveelheid was de Geldwervingscommissie blij.
In De Bastiaan werd er gratis koffie, thee en ranja geschonken. Ook nu hadden de vrijwilligers iets lekkers gebakken om bij de koffie en thee te serveren: pompoencake, appel- en pruimentaart. Ook werd er 45 (!) liter soep door het luik aangereikt.
Ook waren er door eigen kerkleden gekweekte pompoenen lagen te wachten op een koper. Het receptenboekje met 30 pompoenrecepten vond gretige aftrek.

De totale opbrengst was meer dan € 1500,- Een week later werd er op de jaarmarkt nog eens voor bijna € 300,- verkocht.
Voor de allerlaatste potten jam / pompoenen of een van de laatste exemplaren van het receptenboekje kunt u contact opnemen met Cees Vonk ()
Ook staan er potten voor de verkoop op een tafeltje onderaan de trap in de Bastiaan.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 26-04-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-04-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 29-04-2019 om 10:00

datum en tijdstip 05-05-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.