do 22 maart 2018

Dorpskerk Olst
Tijdstip:
 19:30  - 21:00

In maart/april worden vier avonden (donderdagen) georganiseerd om kennis te maken met christelijke meditatie. Meditatie wordt beoefend in vele religies, maar ook in de christelijke traditie zijn in de loop der eeuwen verschillende manieren en methoden op dit gebied ontwikkeld. Intensieve beoefening van meditatie kan je innerlijke rust geven of inzicht in jezelf, verrijking en verdieping van hoe je in het leven staat.
Iets van de rijke schat uit de christelijke traditie gaan we verkennen. Iedere avond leggen we ons toe op een bepaalde vorm. We oefenen ons in lectio divina: we laten een Bijbeltekst in ons doordringen. We oefenen in “Innerlijke aanwezigheid”, bidden zonder woorden, een aandachtig en bewust “alleen-maar zijn” en we gaan lopen en wandelen in aandacht.
Deelname is open voor iedereen. De serie avonden wordt geleid door Esther Coes uit Olst Wie alvast iets meer wil lezen: zie de website van Vacare van de pkn.
De avonden zijn van 19.30-21.00 uur in de Dorpskerk van Olst.
Graag opgave vooraf: mail of telefoon: 06 11012663
Data: donderdag 22 maart, 5 april, 12 april en 19 april.

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 15-04-2020 om 19:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020