do 22 maart 2018

Dorpskerk Olst
Tijdstip:
 19:30  - 21:00

In maart/april worden vier avonden (donderdagen) georganiseerd om kennis te maken met christelijke meditatie. Meditatie wordt beoefend in vele religies, maar ook in de christelijke traditie zijn in de loop der eeuwen verschillende manieren en methoden op dit gebied ontwikkeld. Intensieve beoefening van meditatie kan je innerlijke rust geven of inzicht in jezelf, verrijking en verdieping van hoe je in het leven staat.
Iets van de rijke schat uit de christelijke traditie gaan we verkennen. Iedere avond leggen we ons toe op een bepaalde vorm. We oefenen ons in lectio divina: we laten een Bijbeltekst in ons doordringen. We oefenen in “Innerlijke aanwezigheid”, bidden zonder woorden, een aandachtig en bewust “alleen-maar zijn” en we gaan lopen en wandelen in aandacht.
Deelname is open voor iedereen. De serie avonden wordt geleid door Esther Coes uit Olst Wie alvast iets meer wil lezen: zie de website van Vacare van de pkn.
De avonden zijn van 19.30-21.00 uur in de Dorpskerk van Olst.
Graag opgave vooraf: mail of telefoon: 06 11012663
Data: donderdag 22 maart, 5 april, 12 april en 19 april.

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. L. in 't Veld
datum en tijdstip 20-09-2019 om 19:00 uur