do 22 maart 2018

Dorpskerk Olst
Tijdstip:
 19:30  - 21:00

In maart/april worden vier avonden (donderdagen) georganiseerd om kennis te maken met christelijke meditatie. Meditatie wordt beoefend in vele religies, maar ook in de christelijke traditie zijn in de loop der eeuwen verschillende manieren en methoden op dit gebied ontwikkeld. Intensieve beoefening van meditatie kan je innerlijke rust geven of inzicht in jezelf, verrijking en verdieping van hoe je in het leven staat.
Iets van de rijke schat uit de christelijke traditie gaan we verkennen. Iedere avond leggen we ons toe op een bepaalde vorm. We oefenen ons in lectio divina: we laten een Bijbeltekst in ons doordringen. We oefenen in “Innerlijke aanwezigheid”, bidden zonder woorden, een aandachtig en bewust “alleen-maar zijn” en we gaan lopen en wandelen in aandacht.
Deelname is open voor iedereen. De serie avonden wordt geleid door Esther Coes uit Olst Wie alvast iets meer wil lezen: zie de website van Vacare van de pkn.
De avonden zijn van 19.30-21.00 uur in de Dorpskerk van Olst.
Graag opgave vooraf: mail of telefoon: 06 11012663
Data: donderdag 22 maart, 5 april, 12 april en 19 april.

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.