In de maanden juni, juli en augustus is de Dorpskerk op vrijdag- en zaterdagmiddagen van 13.30-16.30 uur geopend voor bezichtiging.
In de Advents- en de Veertigdagentijd is de Dorpskerk op vrijdagmiddag geopend voor bezichtiging.

Daarnaast ook op bijzondere dagen, zoals de landelijke Open Monumentendag en tijdens jaarlijkse Jaarmarkt in Olst.
Tijdens deze open dagen wordt het van Oeckelenorgel bespeeld. Dit maakt dat het bezoeken van de kerk als een moment van rust ervaren wordt.

In de zomermaanden zijn er vaak tentoonstellingen in de kerk.
Een team van vrijwilligers heet u van harte welkom.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020