Kerkbalans 2014

Het is binnenkort januari en dan zijn de contactpersonen weer op pad om u om uw toezegging voor Kerkbalans 2014 te vragen. Eerst om de bekende Kerkbalansenveloppe bij u te posten of af te geven, en ongeveer twee weken daarna weer om uw (hopelijk positieve) antwoord weer op te halen.

In de Kerkbalansenveloppe vindt u een informatiefolder over het werk en de begroting van onze gemeente, en de bestedingen van de beoogde inkomsten aan de diverse onderdelen van het plaatselijke kerkenwerk: salarissen, gebouwenonderhoud, energie, kosten van de eredienst en vooral ook: de bijzondere activiteiten in onze gemeente die voor dit jaar zijn gepland.
Op de bijgesloten antwoordstrook kunt u aangeven hoeveel u dit jaar denkt te kunnen bijdragen aan het plaatselijk kerkenwerk. U kunt deze strook in de eveneens bijgesloten antwoordenveloppe doen, liefst al voordat de contactpersoon weer bij u aanbelt. Daarmee helpt u de vrijwilliger bij het werk dat hij of zij, ondanks de winterse koude en duisternis, belangeloos voor onze gemeente uitvoert.
Legt u dus de enveloppe met de antwoordstrook klaar? Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Namens het college van kerkrentmeesters,
Rob Bakker

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur