Kerkbalans 2014

Het is binnenkort januari en dan zijn de contactpersonen weer op pad om u om uw toezegging voor Kerkbalans 2014 te vragen. Eerst om de bekende Kerkbalansenveloppe bij u te posten of af te geven, en ongeveer twee weken daarna weer om uw (hopelijk positieve) antwoord weer op te halen.

In de Kerkbalansenveloppe vindt u een informatiefolder over het werk en de begroting van onze gemeente, en de bestedingen van de beoogde inkomsten aan de diverse onderdelen van het plaatselijke kerkenwerk: salarissen, gebouwenonderhoud, energie, kosten van de eredienst en vooral ook: de bijzondere activiteiten in onze gemeente die voor dit jaar zijn gepland.
Op de bijgesloten antwoordstrook kunt u aangeven hoeveel u dit jaar denkt te kunnen bijdragen aan het plaatselijk kerkenwerk. U kunt deze strook in de eveneens bijgesloten antwoordenveloppe doen, liefst al voordat de contactpersoon weer bij u aanbelt. Daarmee helpt u de vrijwilliger bij het werk dat hij of zij, ondanks de winterse koude en duisternis, belangeloos voor onze gemeente uitvoert.
Legt u dus de enveloppe met de antwoordstrook klaar? Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Namens het college van kerkrentmeesters,
Rob Bakker

Rebible, ontdekking van vergeten bijbelverhalen
datum en tijdstip 19-02-2020 om 20:00 uur

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 20-02-2020 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00 uur

Koffie -inloop- maandagochtend
datum en tijdstip 24-02-2020 om 10:00 uur

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020