Kerkbalans 2014

Het is binnenkort januari en dan zijn de contactpersonen weer op pad om u om uw toezegging voor Kerkbalans 2014 te vragen. Eerst om de bekende Kerkbalansenveloppe bij u te posten of af te geven, en ongeveer twee weken daarna weer om uw (hopelijk positieve) antwoord weer op te halen.

In de Kerkbalansenveloppe vindt u een informatiefolder over het werk en de begroting van onze gemeente, en de bestedingen van de beoogde inkomsten aan de diverse onderdelen van het plaatselijke kerkenwerk: salarissen, gebouwenonderhoud, energie, kosten van de eredienst en vooral ook: de bijzondere activiteiten in onze gemeente die voor dit jaar zijn gepland.
Op de bijgesloten antwoordstrook kunt u aangeven hoeveel u dit jaar denkt te kunnen bijdragen aan het plaatselijk kerkenwerk. U kunt deze strook in de eveneens bijgesloten antwoordenveloppe doen, liefst al voordat de contactpersoon weer bij u aanbelt. Daarmee helpt u de vrijwilliger bij het werk dat hij of zij, ondanks de winterse koude en duisternis, belangeloos voor onze gemeente uitvoert.
Legt u dus de enveloppe met de antwoordstrook klaar? Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Namens het college van kerkrentmeesters,
Rob Bakker

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 26-04-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-04-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 29-04-2019 om 10:00

datum en tijdstip 05-05-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.