Kerkbalans 2015

.
Kerkbalans 2015
De Actie Kerkbalans zal in 2015 worden gehouden in de periode van zondag 18 januari tot en met zaterdag 31 januari 2015.
Het thema van de actie zal zijn: 'Mijn kerk in balans'

Met elkaar bouwen we aan onze gemeenschap. Als u uw bijdrage schenkt aan de Protestantse Gemeente te Olst, geeft u niet alleen aan uzelf, maar ook aan de persoon naast u in de kerkbank, het kind bij de oppasdienst, de twijfelende buurman in de straat.

Daarom valt er in de tweede helft van januari bij de gemeenteleden een brief op de mat.
Het is een oproep van uw plaatselijke kerk voor een financiële bijdrage. In de folder bij de brief staat concreet uitgelegd waar uw bijdrage precies voor nodig is.
Vervolgens kunt u via het antwoordformulier aangeven, wat u het komende jaar aan uw kerkelijke gemeenschap wilt geven. Dat formulier wordt bij u opgehaald. Zo kunt u bijdragen aan een warme, sterke kerk.
U kunt uiteraard uw bijdrage ook gelijk overmaken naar het rekeningnummer van de gemeente.

Hebt u eind januari geen oproep ontvangen, maar wilt u wel meedoen? Vraag dan bij de kerkrentmeesters alsnog om nadere informatie. Stuur hiervoor een berichtje naar  Daar helpt men u graag.

“Omgaan met verdriet”; lezing door Manu Keirse
datum en tijdstip 20-11-2019 om 19:30 uur