PKN
Protestantse Gemeente te Olst
 
Kerkbalans 2015

.
Kerkbalans 2015
De Actie Kerkbalans zal in 2015 worden gehouden in de periode van zondag 18 januari tot en met zaterdag 31 januari 2015.
Het thema van de actie zal zijn: 'Mijn kerk in balans'
 
Met elkaar bouwen we aan onze gemeenschap. Als u uw bijdrage schenkt aan de Protestantse Gemeente te Olst, geeft u niet alleen aan uzelf, maar ook aan de persoon naast u in de kerkbank, het kind bij de oppasdienst, de twijfelende buurman in de straat.
 
Daarom valt er in de tweede helft van januari bij de gemeenteleden een brief op de mat.
Het is een oproep van uw plaatselijke kerk voor een financiële bijdrage. In de folder bij de brief staat concreet uitgelegd waar uw bijdrage precies voor nodig is.
Vervolgens kunt u via het antwoordformulier aangeven, wat u het komende jaar aan uw kerkelijke gemeenschap wilt geven. Dat formulier wordt bij u opgehaald. Zo kunt u bijdragen aan een warme, sterke kerk.
U kunt uiteraard uw bijdrage ook gelijk overmaken naar het rekeningnummer van de gemeente.

Hebt u eind januari geen oproep ontvangen, maar wilt u wel meedoen? Vraag dan bij de kerkrentmeesters alsnog om nadere informatie. Stuur hiervoor een berichtje naar  Daar helpt men u graag.
terug
 
 
 

Kerk open
datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur
meer details

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur
meer details

Inloopcentrum in de Bastiaan
datum en tijdstip 26-08-2019 om 10:00
meer details

 
Schilderij gedachtenishoek: Alles heeft zijn tijd

Wilto Kampinga heeft, in overleg met een daartoe in het leven geroepen groepje, een schilderij gemaakt dat sinds 11 september 2016 achter in de kerk hangt.  meer
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.