Diensten op eerste Pinksterdag en in juni Diensten op eerste Pinksterdag en in juni
Diensten op eerste Pinksterdag en in juni
De diensten in de maand juni zijn te volgen via kerkdienst gemist. Let op: vanaf juni begint de dienst om 9.30! Op eerste Pinksterdag is er een gezamenlijke Klein Salland dienst. Deze begint ook om 9.30 en is te volgen via de kerk van Wijhe, op kerkdienstgemist.nl

Voorbereiden kerkdiensten in juli
We hebben als kerkenraad afgesproken om vanaf juli weer diensten met publiek mogelijk te maken in de kerk. Dat zal dan nog wel met een aantal beperkingen zijn. Zo kunnen er waarschijnlijk niet veel meer dan 50 mensen bij de dienst aanwezig zijn, om 1,5 meter afstand te borgen. Ook mag de gemeente niet zingen tijdens de kerkdienst ivm risico’s op verspreiding van het virus bij zang. Verder zult u vooraf moeten aangeven of u naar de kerk komt, zodat we niet over het maximaal toegestane aantal mensen niet overschrijden.
De komende maand wordt gebruikt om de benodigde voorbereidingen te treffen. U kunt hierbij o.a. denken aan de volgende zaken:
  • Een protocol opstellen
  • Reserveringssysteem opzetten
  • Hygiëne plan op stellen en hygiëne maatregelen nemen
  • Vrijwilligers zoeken voor de extra taken die dit met zich meebrengt.
 We houden u via een nieuwsbericht of via de kerkwijzer op de hoogte.

Reactie op online kerkdienst?
We zijn benieuwd naar uw ervaringen met de online kerkdienst. Uw reactie is van harte welkom. U kunt uw reactie kwijt bij de dominee of een van de kerkenraadsleden (telefoonnummers in de kerkwijzer) of door te mailen naar scriba@pkn-olst.nl.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-07-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-07-2020 om 13:30 uur