'Kerkplein 1 Olst'

‘Kerkplein 1 Olst’, de geschiedenis van de Willibrord- of Dorpkerk en haar gemeente, is een rijk geïllustreerd boek met kleuren- en zwart-wit foto’s.

De voorkant is een ontwerp van Huub Coenen. Een aantal foto’s zijn van gemeenteleden ontvangen, andere via ‘t Olster Erfgoed.
We hebben een keuze moeten maken uit al deze foto’s. Op het laatste moment is hoofdstuk 12 toegevoegd met een verrassende ‘Terugblik van vier predikanten’.

Het voorwoord is geschreven door de burgemeester van Olst-Wijhe, Ton Strien.

Het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ is te koop bij o.a. boekwinkel Korten, Aaldert Geertsstraat 19, 8121 BK, Olst en bij ‘t Olster Erfgoed, Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, 8121 SR, Den Nul.
De prijs van het boek is € 17,95.

Met zijn 160 bladzijden is het een interessant en aantrekkelijk boek om te bezitten of cadeau te doen. De opbrengst van de verkochte boeken komt ten goede aan het onderhoud van de Dorpskerk.

’Kerkplein 1 Olst’ wordt onder de paraplu van de kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Olst uitgegeven.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 08-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 10-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020