Kerstbakjesverkoop in De Bastiaan

Op zaterdag 15 december vindt er weer een kerstbakjesactie plaats in De Bastiaan.
Op deze dag zijn er weer vele kerstbakjes, gemaakt door de gemeenteleden, te koop.

Tevens is het een dag voor ontmoeting en een gezellig praatje. Dit kan met gratis koffie, thee en limonade, waarbij tegen betaling diverse lekkernijen verkrijgbaar zijn.
Naast kerstbakjes zijn er ook lekkernijen, potten chutney en zoetzuur, en een aantal schilderijen en aquarellen te koop. Deze laatste tegen lage prijzen.

Hieronder zijn er enkele exemplaren te zien. Wilt u vooraf de gehele collectie zien, dan kunt u contact opnemen met Cees Vonk, tel. 0570-562147, e-mail;

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.