Kerstbakjesverkoop in De Bastiaan

Op zaterdag 15 december vindt er weer een kerstbakjesactie plaats in De Bastiaan.
Op deze dag zijn er weer vele kerstbakjes, gemaakt door de gemeenteleden, te koop.

Tevens is het een dag voor ontmoeting en een gezellig praatje. Dit kan met gratis koffie, thee en limonade, waarbij tegen betaling diverse lekkernijen verkrijgbaar zijn.
Naast kerstbakjes zijn er ook lekkernijen, potten chutney en zoetzuur, en een aantal schilderijen en aquarellen te koop. Deze laatste tegen lage prijzen.

Hieronder zijn er enkele exemplaren te zien. Wilt u vooraf de gehele collectie zien, dan kunt u contact opnemen met Cees Vonk, tel. 0570-562147, e-mail;

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 28-02-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-02-2020 om 13:30 uur

Oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 28-02-2020 om 19:30 uur

Zondagsdienst | Start ZWO-40 dagen-project
datum en tijdstip 01-03-2020 om 10:00 uur

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020