Kerstzangdienst op zondag 15 december

Kerstliederen, kerstmuziek en kerstevangelie
Kerstzangdienst op zondag 15 december

Ook dit jaar wordt weer een traditionele Kerstzang in de Dorpskerk van Olst gehouden en wel op zondag 15 december a.s. om zeven uur ’s avonds. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Medewerking wordt verleend door Cees Vonk (declamatie), Wim de Just (orgel), Rob Wolfkamp en Theo Koggel (trompet) en twee mannenkoren, namelijk het Deventer Christelijk Mannenkoor samen met het Christelijk Mannenkoor uit Eefde beiden onder leiding van Gerrit te Rietstap.

De toegang is vrij, maar bij de uitgang wordt als gebruikelijk gecollecteerd voor de kosten van deze avond. U wordt ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om deze traditionele kerstzang bij te wonen. Bekende kerstliederen, prachtige kerstmuziek en samenzang, de lezing van het Kerstevangelie en declamatie maken het beslist tot een inspirerende en welbestede avond.

Gespreksgroep 60-plus o.l.v. ds. Marc Heule
datum en tijdstip 29-03-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 29-03-2019 om 13.30 uur

Vierde oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 29-03-2019 om 19:30 uur

datum en tijdstip 31-03-2019 om 10:00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.