Kerstzangdienst op zondag 15 december

Kerstliederen, kerstmuziek en kerstevangelie
Kerstzangdienst op zondag 15 december

Ook dit jaar wordt weer een traditionele Kerstzang in de Dorpskerk van Olst gehouden en wel op zondag 15 december a.s. om zeven uur ’s avonds. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Medewerking wordt verleend door Cees Vonk (declamatie), Wim de Just (orgel), Rob Wolfkamp en Theo Koggel (trompet) en twee mannenkoren, namelijk het Deventer Christelijk Mannenkoor samen met het Christelijk Mannenkoor uit Eefde beiden onder leiding van Gerrit te Rietstap.

De toegang is vrij, maar bij de uitgang wordt als gebruikelijk gecollecteerd voor de kosten van deze avond. U wordt ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om deze traditionele kerstzang bij te wonen. Bekende kerstliederen, prachtige kerstmuziek en samenzang, de lezing van het Kerstevangelie en declamatie maken het beslist tot een inspirerende en welbestede avond.

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 01-04-2020 om 19:00

datum en tijdstip 03-04-2020 om 13:30 uur

Paaszondag: gelegenheid een kaars aan te steken
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10:00

Symbolisch bloemschikken 40-dagentijd 2020

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020