Kerstzangdienst op zondag 15 december

Kerstliederen, kerstmuziek en kerstevangelie
Kerstzangdienst op zondag 15 december

Ook dit jaar wordt weer een traditionele Kerstzang in de Dorpskerk van Olst gehouden en wel op zondag 15 december a.s. om zeven uur ’s avonds. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Medewerking wordt verleend door Cees Vonk (declamatie), Wim de Just (orgel), Rob Wolfkamp en Theo Koggel (trompet) en twee mannenkoren, namelijk het Deventer Christelijk Mannenkoor samen met het Christelijk Mannenkoor uit Eefde beiden onder leiding van Gerrit te Rietstap.

De toegang is vrij, maar bij de uitgang wordt als gebruikelijk gecollecteerd voor de kosten van deze avond. U wordt ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om deze traditionele kerstzang bij te wonen. Bekende kerstliederen, prachtige kerstmuziek en samenzang, de lezing van het Kerstevangelie en declamatie maken het beslist tot een inspirerende en welbestede avond.

datum en tijdstip 23-08-2019 om 13.30 uur

Kerk open met tentoonstelling Bijbelse planten en orgelspel
datum en tijdstip 24-08-2019 om 13.30 uur

datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur