Kerstzangdienst op zondag 15 december

Kerstliederen, kerstmuziek en kerstevangelie
Kerstzangdienst op zondag 15 december

Ook dit jaar wordt weer een traditionele Kerstzang in de Dorpskerk van Olst gehouden en wel op zondag 15 december a.s. om zeven uur ’s avonds. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Medewerking wordt verleend door Cees Vonk (declamatie), Wim de Just (orgel), Rob Wolfkamp en Theo Koggel (trompet) en twee mannenkoren, namelijk het Deventer Christelijk Mannenkoor samen met het Christelijk Mannenkoor uit Eefde beiden onder leiding van Gerrit te Rietstap.

De toegang is vrij, maar bij de uitgang wordt als gebruikelijk gecollecteerd voor de kosten van deze avond. U wordt ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om deze traditionele kerstzang bij te wonen. Bekende kerstliederen, prachtige kerstmuziek en samenzang, de lezing van het Kerstevangelie en declamatie maken het beslist tot een inspirerende en welbestede avond.

Oecumenische Dienst Kerk Boskamp
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00 uur

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer