Kidsclub en Basics Kidsclub en Basics
Kidsclub

Vanaf oktober t/m mei wordt er elke maand op vrijdagavond een gezellige avond gehouden.
Samen wordt er geluisterd naar een verhaal, een spel gedaan, geknutseld, gebakken en nog veel meer. Het kost 1 euro per keer, waarvan 0,50 euro voor een goed doel. Aan het eind van het seizoen wordt samen afgesproken naar welk goed doel het gespaarde bedrag gaat.

Aan het einde van het seizoen sluiten we de club af met een gezellige avond of een uitje.

De kidsclub is voor kinderen van groep 4, 5 en 6 en is van 19.00 tot 20.30 uur in de Bastiaan. Hou de Kerkwijzer in de gaten voor de data.
We hopen jou weer te zien dit jaar!

Groetjes van Inelies en Hnriët
contactpersoon: Henriëtte de Wit, tel: 06-51612308

Basics

Zit jij in groep 7 of 8, of in de 1e of 2e klas? Dan hebben we dit seizoen ook weer activiteiten voor jou.
Het eerste half jaar is het thema: Vrijheid en Regels.
Wil jij weten wie God is, en Jezus en de Heilige Geest?
Vraag jij je wel eens af waarom je nou naar de kerk zou gaan of wat al die andere mensen daar zoeken? En waarom vieren we avondmaal?
Wat kun je aan de tien geboden hebben in deze tijd? En hoe kan een boek dat zo oud is nog zoveel mensen houvast geven?
Misschien heb je nog wel een heleboel andere vragen over God, over geloven of over de kerk. Ook bespreken we vragen als: wie hoort erbij en voor wie steek jij je nek uit?

We komen bij elkaar op de volgende vrijdagen van 19.00 tot 20.30 in De Bastiaan:
12 oktober (vanaf 18.00 met pizza!)
14 december afsluiting van het eerste halfjaar

We hopen je te zien op deze avonden, waarop we met de Basics van het geloof bezig gaan!

Geef je op bij:
Contactpersoon: Ruben Baan tel/app 06 110 415 77