Klein Sallandse Kerkendag 13 oktober 2019

Op zondag 13 oktober wordt door het Protestants Samenwerkingsverband Klein Salland een gezamenlijke kerkendag gehouden in en rondom de Plaskerk in Raalte.
Deze kerkendag wordt georganiseerd door de kerkelijke gemeentes van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe
De voorbereidingscommissie heeft voor jong en oud een inspirerend en gezellig programma bedacht.
We beginnen met een kerkdienst in de Plaskerk in Raalte en vervolgen de kerkendag met heel veel verschillende workshops en een gezellig samenzijn in het Annahuis.
De kerkendag duurt van 9.30 uur tot 13.30 uur.
U / jij komt toch ook?

Aanmelden

Link naar de foto's, die gemaakt zijn door Arend-Jan Loozeman en Hette Koopmans (c) tijdens de Klein Sallandse Kerkendag in Olst op zondag 15 april 2018.

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. L. in 't Veld
datum en tijdstip 20-09-2019 om 19:00 uur