Klein Sallandse Kerkendag 13 oktober 2019

Op zondag 13 oktober organiseerde het Protestants Samenwerkingsverband Klein Salland een gezamenlijke kerkendag gehouden in en rondom de Plaskerk in Raalte.
Deze kerkendag werd georganiseerd door de kerkelijke gemeentes van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe
De voorbereidingscommissie had voor jong en oud een inspirerend en gezellig programma bedacht.
Na een kerkdienst in de Plaskerk in Raalte werd de kerkendagvervolgd met heel veel verschillende workshops en een gezellig samenzijn in het Annahuis.

Link naar de foto's die gemaakt zijn tijdens de Klein Sallandse Kerkendag in Raalte.

Oecumenische Dienst Kerk Boskamp
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00 uur

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer