Klein Sallandse Kerkendag 13 oktober 2019

Op zondag 13 oktober organiseerde het Protestants Samenwerkingsverband Klein Salland een gezamenlijke kerkendag gehouden in en rondom de Plaskerk in Raalte.
Deze kerkendag werd georganiseerd door de kerkelijke gemeentes van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe
De voorbereidingscommissie had voor jong en oud een inspirerend en gezellig programma bedacht.
Na een kerkdienst in de Plaskerk in Raalte werd de kerkendagvervolgd met heel veel verschillende workshops en een gezellig samenzijn in het Annahuis.

Link naar de foto's die gemaakt zijn tijdens de Klein Sallandse Kerkendag in Raalte.

datum en tijdstip 10-07-2020 om 13:30 uur

Kerk open voor stil gebed
datum en tijdstip 15-07-2020 om 19:00