ma 25 november 2013

Het Langhuus in Wijhe
Tijdstip:
 19.00 uur  - 20.00 uur

Het levend klankbord is geen vaste groep mensen, maar een inloopuur waar steeds weer andere mensen elkaar kunnen ontmoeten rond de bijbelgedeelten voor de eerstvolgende zondag. Wat roepen ze op het eerste gehoor op? En hoe verbinden wij ze met ons leven van alledag? Kortom, een uur geloofsgesprek. Inspirerend en het draagt bij aan de invulling en beleving van de zondagsviering. Nieuwsgierig? Schuif dan eens aan!

Begeleiding: Ds. Martje Veenstra-Oving

Voor meer informatie, zie de Winterwerkfolder.

datum en tijdstip 16-09-2019 om 10:00

datum en tijdstip 20-09-2019 om 13.30 uur

Kerkdienst in Het Averbergen met mevr. L. in 't Veld
datum en tijdstip 20-09-2019 om 19:00 uur