Oecumenisch avondgebeden in de advent

.
Oecumenisch avondgebeden in de advent
Het is nog nooit zo donker geweest of het wordt altijd wel weer licht.Die zin uit een bekend liedje lijkt zo’n open deur, maar het heeft een onderliggende boodschap. De open deur is dat het in deze donkere dagen voor Kerst, na de kortste dag gewoon elke dag weer lichter wordt. Maar we kennen ook de boodschap van Kerstmis en die is dat we mogen hopen en vertrouwen dat ook in ons soms donkere leven en het Licht het altijd weer wint van de duisternis.

Daarom is de adventstijd een tijd van bezinning en inkeer, maar ook van hoop en verwachting dat het licht steeds weer doorbreekt door de geboorte van het Kind van Bethlehem.
Om met elkaar na te denken over ons verlangen naar licht in de duisternis en om ons voor te bereiden op het licht en het feest van Kerstmis, zijn er de komende vrijdagavonden weer oecumenische avondgebeden in de oude dorpskerk in Olst.

De eerste is op 28 november, daarna volgen 5, 12 en 19 december.
De aanvang is om 19.30 uur.
U bent hierbij van harte welkom.

Werkgroep Oecumenische Avondgebeden
Lammie In ‘t Veld