Oecumenische avondgebeden

.
Oecumenische avondgebeden
"Op weg naar Pasen……!“

De tijd vliegt” zeggen veel mensen en ze hollen achter zich zelf en achter die vliegende tijd aan. Maar soms wil of moet je even stilstaan om je te bezinnen waar het in je leven echt om gaat.

In de veertigdagentijd, de zes weken voor Pasen, creëren we weer een aantal bezinningsmomenten in de Dorpskerk in Olst omdat deze (vasten)tijd van oudsher een tijd van inkeer is.
Zo kunnen we ons voorbereiden op Pasen, het feest van uittocht en bevrijding, het feest van een nieuw begin, van opstaan en op weg gaan, van nieuw perspectief ook in ons eigen leven.

Vanaf 7 maart wordt er elke vrijdagavond weer een oecumenische avondgebed of vesper gehouden. Dit is een korte viering van ongeveer een half uur, waarin we met elkaar luisteren naar lezingen, zingen, bidden en stil zijn.

We willen u hiervoor heel graag uitnodigen op vrijdagavond 7, 14, 21, 28 maart en 4 en 11 april in de Dorpskerk in Olst. Aanvang is om 19.30 uur.

Namens de werkgroep oecumenische avondgebeden,
Lammie In 't Veld

datum en tijdstip 20-01-2020 om 10:00

“Aan tafel met een goed gesprek” bij gastgezin
datum en tijdstip 22-01-2020 om 18:00 uur

Bibliodrama
datum en tijdstip 22-01-2020 om 20:00 uur

Gespreksgroep 60-plus
datum en tijdstip 24-01-2020 om 10.00 uur

Vorming en Toerusting 2019-2020

Link naar de brochure met activiteiten en cursussen seizoen 2019-2020

Zorgeloos genieten tijdens begeleide vakantie

Als u graag op vakantie wilt in Nederland maar ertegenop ziet om de vakantie zelf te regelen, kunt u kiezen voor een van de 76 vakanties van Hetvakantiebureau.nl.
  meer