Oecumenische avondgebeden

.
Oecumenische avondgebeden
"Op weg naar Pasen……!“

De tijd vliegt” zeggen veel mensen en ze hollen achter zich zelf en achter die vliegende tijd aan. Maar soms wil of moet je even stilstaan om je te bezinnen waar het in je leven echt om gaat.

In de veertigdagentijd, de zes weken voor Pasen, creëren we weer een aantal bezinningsmomenten in de Dorpskerk in Olst omdat deze (vasten)tijd van oudsher een tijd van inkeer is.
Zo kunnen we ons voorbereiden op Pasen, het feest van uittocht en bevrijding, het feest van een nieuw begin, van opstaan en op weg gaan, van nieuw perspectief ook in ons eigen leven.

Vanaf 7 maart wordt er elke vrijdagavond weer een oecumenische avondgebed of vesper gehouden. Dit is een korte viering van ongeveer een half uur, waarin we met elkaar luisteren naar lezingen, zingen, bidden en stil zijn.

We willen u hiervoor heel graag uitnodigen op vrijdagavond 7, 14, 21, 28 maart en 4 en 11 april in de Dorpskerk in Olst. Aanvang is om 19.30 uur.

Namens de werkgroep oecumenische avondgebeden,
Lammie In 't Veld

datum en tijdstip 26-05-2019

Gemeentebijeenkomst
datum en tijdstip 26-05-2019 om na de dienst

datum en tijdstip 27-05-2019 om 10:00

Repetitie Hemelvaart projectkoor
datum en tijdstip 28-05-2019 om 20:15 uur

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.