Oecumenische Avondgebeden in de advent

Oecumenische Avondgebeden in de advent

In Olst bestaat al heel wat jaren de gewoonte om in de weken voorafgaand aan Kerstmis oecumenische avondgebeden (vespers) te houden in de Dorpskerk.
Deze avondgebeden worden georganiseerd en uitgevoerd door leden van de Rooms-katholieke en Protestantse kerken in Olst en Boskamp.

Ook in de komende adventstijd zijn er weer van die meditatieve bezinningsmomenten van ongeveer een half uur, waarin we ons in de stilte van de oude kerk voor kunnen bereiden op Kerstmis, het feest van een nieuw begin, van geboorte en van licht dat doorbreekt en het altijd weer wint van het donker in ons leven, hoe dan ook!
Iedereen die daar eens even bij stil wil staan in de rust en met de stilte van de Dorpskerk en dat samen met anderen wil ervaren is van harte welkom op vrijdagavond 29 november, 6, 13 en 20 december van 19.30-20.00 uur in de oude Willibrordkerk in Olst.

Werkgroep Oecumenische avondgebeden,

Lammie In ‘t Veld

Gemeentemaaltijd/Samen aan tafel in De Bastiaan
datum en tijdstip 21-03-2019 om 18.00 uur, deur open om 17.45 uur

datum en tijdstip 22-03-2019 om 13.30 uur

Derde oecumenisch avondgebed in de Veertigdagentijd
datum en tijdstip 22-03-2019 om 19:30 uur

Kerkschooldienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Klik hier voor het symbolisch bloemschikken in de 40-dagentijd 2019

Vorming- en Toerusting 2018-2019

Link naar de folder met activiteiten en cursussen seizoen 2018-2019

Rommelmarkt B.O.D.
Zaterdag 23 februari 2019 was de laatste verkoopzaterdag van de Stichting Behoud Olster Dorpskerk.
Inbreng van goederen is niet meer mogelijk.